Haluk Hergün tarafından kaleme alınan efsane ismin yaşamını konu edinmiş kitap, akıcı anlatımı ile okurunu zamanda bir yolculuğa çıkararak Lefter Küçükandonyadis’in yaşam hikayesine ortak olmaya davet ediyor.
Efsane isim Lefter’in hayat hikayesine bir yolculuk yapabilme imkanı sunan kitapta Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un da şu sözlerine yer verildi:
“Ordinaryüsümüz Lefter Küçükandonyadis’in hayatını anlatan bu değerli kitabın geride bıraktığımız 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonunun ardından üçüncü baskısıyla yeniden okuyucuyla buluşmasını çok değerli ve önemli buluyorum.
Gönül verdiği takım fark etmeksizin ülkemizin tüm gençlerinin bu kitabı okuyarak dersler çıkarmasını ve efsane Lefter’in temsil ettiği değerlerin iyi anlaşılmasını canı gönülden diliyor; formamıza can katan Lefter Küçükandonyadis’i bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum.
Fenerbahçe yaşadıkça ‘Lefter ruhu’ sonsuza dek varlığını sürdürecek…”
Ali Y. Koç
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı