Şanlıurfa, Suruç’da cuma günü kaybolan bakkalın cesedi, komşusunun evinde üzerine beton dökülüp fayans dizilmiş halde bulundu.
Bakkal dükkanı işleten 4 çocuk babası 31 yaşındaki Mehmet Yalçın, cuma günü Mızar Caddesi üzerindeki dükkanını kapattıktan sonra ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınları emniyete başvurdu.
MOBESE KAYITLARI İNCELENDİ
Kayıp şahsı bulmak için inceleme başlatan emniyet, Mobese kameralarını inceledi. Bakkalın en son son olarak komşusu ve en yakın arkadaşı B.Y.’nin evinin önünde görüldüğünü tespit etti. Gözaltına alınan B.Y. emniyetteki sorgusunda herhangi bir bilgisi olmadığını söyleyince serbest bırakıldı.
EVLERİNE GİDİP AİLE İLE BİRLİKTE ÜZÜLMÜŞ
Olayın ardından Mehmet Yalçın’ın evine giden B.Y. aileye teselli verdi. Aile ile birlikte arama çalışmalarına katıldı.
EĞİTİMLİ KÖPEKLERLE ARAMA YAPILDI
Aradan 3 gün geçtikten sonra B.Y.’nin evinde yeniden arama yapıldı. Gece saat 02.00 sularında kadavra köpekleri merdiven altındaki yeni fayans dizilen bir yerden koku aldı. Fayansları kıran polisler, betonla karşılaştı. Betonu da kıran polisler, bakkalın cesedine ulaştı. Ceset, yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken B.Y. ve M.S. isimli arkadaşı cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. B.Y.’nin cinayeti işlemeden birkaç gün önce eşini babasının evine gönderdiği öğrenildi. Bakkalın 50 liralık borç yüzünden silahla vurularak öldürüldükten sonra gömüldüğü iddia edildi.