HaberlerMHP'den Ümit Özdağ'a babası üzerinden yanıt: Muzaffer Özdağ, Alparslan...

MHP’den Ümit Özdağ’a babası üzerinden yanıt: Muzaffer Özdağ, Alparslan Türkeş’i sırtından hançerlemişti

- R E K L A M -

MHP’den Ümit Özdağ’a babası üzerinden yanıt: Muzaffer Özdağ, Alparslan Türkeş’i sırtından hançerlemişti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile partisi arasındaki polemiğin sonrasında Özdağ’ın babası Muzaffer Özdağ’ı hedef alarak yanıt verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için ‘ajan’ dediği iddiasını yalanladı.

Milliyetçi cephede Ülkü Ocakları’nın eski genel başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle başlayan tartışmalar sürüyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetine yönelik olarak dile getirilen tepkilere dün yanıt verirken, Zafer Partisi’ni ve kurucusu Ümit Özdağ’ı hedef alıp şunları söylemişti: “Adına Zafer denen bir marjinal partinin ümitsiz vakası ‘Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz’ diyerek savcıların alanına giren bir açıklama yaptı. Şimdi de parti binalarına ‘Yerli ve milli katil kim‘ yazacak kadar yerin dibine geçtiler.”

Özdağ da Bahçeli’nin ülkücüler tarafından ‘ajan olarak anıldığını’ ifade etmiş, sert eleştiriler yöneltmişti.

Yaşanan bu tartışmanın ardından MHP’den yanıt

Bu tartışmanın sonrasında Ümit Özdağ’a yanıt MHP’li Semih Yalçın’dan geldi.

Yalçın, Twitter’dan paylaştığı mesajda Özdağ’ın babasını da hatırlatarak, ‘Türkeş’i sırtından vurmakla’ suçladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın şunları yazdı:

*İkiyüzlülüğünü, samimiyetsizliğini ve kötü niyetini ortaya çıkardığımız için partimize, genel başkanımıza ve bize hakaret ederek, bel altı vuruş yaparak gerçek karakterini ele veren Ümit Özdağ, meşrebi bulanık bir istihbaratçı artığıdır.

*Özdağ’a acı hakikati bir de biz hatırlatalım. Sayın genel başkanımızın ‘meşrebi bulanık’ diye tarif ve tavsif ettiği kişi tam da kendisidir! Ona bu nişaneyi kazandıransa genetik faktörleri!

*Ümit Özdağ’ın babası merhum Muzaffer Özdağ, 12 Mart 1971’deki askerî muhtıradan bir gün önce merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş’i yalnız bırakarak 11 Mart’ta apar topar istifa etmişti. Yani yol arkadaşını sırtından hançerlemiş, bırakıp gitmişti.

*Ümit Özdağ, sayın Devlet Bahçeli tarafından ‘Belki adam olur’ diye milletvekili yapıldı ve kendisine önemli görevler tevdi edildi. Ne var ki o da tıpkı babası gibi her şeyi bırakıp kaçtı. Yol arkadaşını sırtından vurdu.

*Özdağ’a ülkücülük de, MHP saflarında görev yapmak da kalın geldi; ağır geldi. Taşıdığı genetik mirasın da sevkiyle o; ilk fırsatta kendini fitne, fesat ve tefrikanın kollarına attı.

*Başbuğ Alparslan Türkeş’e atfedilen, genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin MİT’çi olduğuna dair iddia; muarızlarının ve hasımlarının uydurduğu saçma bir şehir efsanesidir.

*Yabancı istihbarat örgütlerinin taşeronu, oyuncağı ve tetikçisi işlevi gören Ümit Özdağ ise yazısı turası silinmiş, akıl ve idrak yoksunu bir mahlûktur. Tanrı, zelil ve rezil etmek istediği kulunun önce aklını başından alırmış.

*Ümit Efendi! yerimiz de yurdumuz da adresimiz de belli, şayet yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel, bizi sen al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini bir görelim.

*Daha önce sana sorup ta cevap alınamayan şu soruları tekrar soralım diyoruz: FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki kanlı darbe girişimini soruşturan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ortaya çıkarılan cuntacılar listesinde ilk sırada bulunan ve Yurtta Sulh Konseyi üyesi olduğu belirlenen sabık Tuğgeneral Mehmet Partigöç ile münasebetin ne düzeydeydi?

*Camiamızı karıştırman ve aklınca partiyi içeriden göçertmen için MHP’den istifa etmeni, FETÖ’cü general eskisi Partigöç’ün istediği doğru muydu?

*Senin Yurtta Sulh Konseyi’nin siyasi ayağına veya bir başka deyişle politik kanadına CIA’in tavsiyesi, FETÖ elebaşı olan Pensilvanya Kardinalinin emri ve Partigöç’ün marifetiyle dâhil edildiğin, ne ölçüde hakikattir?

*15 Temmuz ihanet teşebbüsünden hemen önce ‘Ben yakında başbakan olacağım’ diyerek ortalıkta dolaşan Kripto Abla İP Müdiresinin, darbe girişiminin başarılı olması takdirinde Yurtta Sulh konseyi tarafından FETÖ hükümetinin başı olarak görevlendirileceği tezi gerçek değil miydi?

*Ümit Efendi! Kendi beyanında Kavaklıdere’de bir arkadaşının yanında olduğunu söylüyorsun. Bu kapsamda 15 Temmuz 2016 gecesi arkadaşların olan ABD Büyükelçiliğinde olduğuna dair aldığımız duyumların aslı var mıdır? Aslı varsa orada ne işin vardı?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Son Dakika

Domuz kalbi nakledilen ikinci hasta da hayatını kaybetti

20 Eylül gününde genetiği değiştirilmiş domuz kalbi nakledilen Amerikalı Lawrence Faucette, 40 gün sonra hayatını kaybetti.

Turistik Doğu Ekspresi’nin biletleri 6 bin ila 12 bin 500 lira olarak açıklandı

Turistik Doğu Ekspresi biletleri satışa çıkarıldı. 11 Aralık gününde başlayacak olan seferlerin fiyatı bu yıl 6 ila 12 bin 500 lira olarak belirlendi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Can Atalay açıklaması: Yargı bağımsız, tarafsız en doğru kararı verecektir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TİP milletvekili Can Atalay’ın tutukluğuna ilişkin ‘tarafsızlık’ diyerek yorum yapmaktan kaçındı.
- R E K L A M -

İlginizi Çekebilir

Eren Düzenli, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte çalacak

50'nci sanat sezonunda birbirinden değerli şef, solist ve müzisyeni sahnesinde ağırlayan İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, 15 Kasım Cuma, saat 20.00’da şef Christoph Mathias...

“Yarışı önde götürdüğüm için saldırıyorlar”

İstanbul Barosu Başkan adayı Ali Gürbüz,  sosyal medya hesabı üzerinden kendisi hakkında çıkan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya...

Domuz kalbi nakledilen ikinci hasta da hayatını kaybetti

20 Eylül gününde genetiği değiştirilmiş domuz kalbi nakledilen Amerikalı Lawrence Faucette, 40 gün sonra hayatını kaybetti.

Turistik Doğu Ekspresi’nin biletleri 6 bin ila 12 bin 500 lira olarak açıklandı

Turistik Doğu Ekspresi biletleri satışa çıkarıldı. 11 Aralık gününde başlayacak olan seferlerin fiyatı bu yıl 6 ila 12 bin 500 lira olarak belirlendi
- Advertisement -spot_imgspot_img

Çok Okunanlar

Borcunu bil, ayağını uzat…

Yargıtay, boşanma davalarına emsal olabilecek bir karara imza attı.

“Saray’da oturanların işsizlik sorunu yok”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Bunlar da ilginizi çekebilir
Sizin için seçtiklerimiz