Adana’da 70 yaşındaki Atike T., yaptığı menemeni beğenmeyen oğlu Barış T. ile tartışmasının sonrasında 2. kattaki balkondan atladı.
Çukurova ilçesi Mesut Mertcan Caddesi üzerinde yer alan apartmanda yaşandı. İddia edilene göre, Barış T., annesi Atike T.’nin yaptığı menemeni beğenmedi. Anne ile oğlu arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Atike T., 2. katta bulunan evinin balkonuna çıkarak kendisini aşağı bıraktı. Komşular tarafından gerçekleştirilen ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, ayağı kırılan Atike T.’yi hastaneye kaldırdı, Barış T. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Anne-oğlun sürekli olarak tartıştığını dile getiren apartman sakinleri, Barış T.’nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdü. Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.