İYİ Parti Altındağ İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, temiz hava, içilebilir su, temiz ve konforlu ulaşım ile yeşil alanların artırılmasının en önemli görev olduğunu dile getirdi.
Ankara adayı Mansur Yavaş, harcanan paranın hesabının verileceğini ifade ederek “Suya para mı ödediniz… Arkasında yazacak; ne kadarı ASKİ’nin hangi hizmetine gidiyor. Emlak vergisi mi ödediniz… Arkasında yazacak ne kadarı sağlığa, asfalta, eğitime gidiyor” dedi.
Keyfi yatırım yapılmayacağından söz eden CHP’li aday, yardım alan kişilerin suyu 20 tona kadar 10 liradan kullanacağını aktardı. Bu kişilere 52 otobüs bileti verileceğinden bahsetti.
Yavaş, insanların yol parası yüzünden çalışmaya gitmek istemediğini savunarak belediye olarak bunu teşvik edeceklerini kaydetti.
Yavaş sözlerine şu şekilde devam etti: “Gördüğünüz gibi şimdiye kadar kaşıkla verip kepçeyle almışlar. Biz, yardım alan ailelerin çocuklarını okutacağız. Servis ücretlerini de biz karşılayacağız. Onların iyi yetişmesi için hem kendini hem de ailesini kurtarmak için uğraşacağız. Yeni bir yönetim geliyor. Her şeyin hesabını veren, şeffaf ve öncelikle yapacağı işi vatandaşa soran…”