Hatay’da özel sektörde halkla ilişkiler alanında çalışmakta olan Gülay Mübarek’i, sosyal medya üzerinden 4 yıl şiddete maruz bırakan, ölüm ve tecavüz etmekle tehdit eden Erdoğan Küpeli isimli erkek bu defa da, Adana’da arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren Tuğba Keleş isimli kadını çalıştığı markette başından tabanca ile vurarak öldürdü.
Tuğba Keleş’i arkadaşlık teklifini kabul etmediği için katleden Erdoğan Küpeli aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.
Hatay’da yaşamakta olan Gülay Mübarek´i 4 yıl boyunca sosyal medya üzerinden taciz ve tehdite maruz bıraktığı gerekçesiyle gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Daha sonra sosyal medya hesabı aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı tespit edilen Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi’ne konuldu.
DHA’nın yaptığı habere göre; Erdoğan Küpeli, yargılandığı davalarda ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tahliye edilmesinin ardından ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, bugün saat 11.00 sularında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi´ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş´i tabancayla başından vurdu. Keleş ağır yaralanırken, Küpeli aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.
Gerçekleştirilen ihbarın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Tuğba Keleş ve Erdoğan Küpeli, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Keleş, gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Tedavi altına alınan Erdoğan Küpeli´nin de hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.